Skip to content

Общи условия

👉Настаняването в къща за гости “ДАНИ 100” ще се осъществява след 14.00ч., а освобождаването на стаята до 11.00ч.При настаняване се записват две имена и телефон на гостуващите.Стойността на резервирания престой се заплаща в деня на настаняването. Стаите се проверяват преди и след настаняването. 

⏱️Работното време на джакузито и барбекюто е както следва:

🏊‍♀️10.00ч.-22.00ч. – джакузи

🍖07.00ч.-00.00ч. – барбекю

❗️В часовият диапазон от 14.00ч. до 16.00ч., както и от 22.00ч. до 08.00ч. не е позволено вдигането на шум, в къщата, който да смущава спокойствието на гостите.

❗️При установяване на счупена, повредена или липсваща част от стаята или от някоя от общите части на къщата, от някой гост, същият ще бъде таксуван за нея.

❌Къща за гости “ДАНИ 100” не толерира лица в нетрезво състояние, с неприемливо или арогантно поведение, което заплашва живота и здравето на останалите гости, или заплашващо унищожаване на хотелската собственост. В случай на отказ от страна на гостите да се съобразят с изискванията, къщата си запазва правото да прекрати резервацията, без да носи отговорност за възстановяване на суми или обезщетение

🔎Забравени вещи се пазят до 1 месец от напускане на къщата.

🚭Във всички вътрешни части, както и вътре в стаите не се пуши, в съответствие с българското законодателство.

Очакваме Ви! 🌞